Rörelsekontroll (Bodynfo)

Beskrivning

Rörelsekontroll

Träning av rörelsekontroll guidar patienten att ha en förbättrad kontroll på rörelsen i sin aktivitet, oavsett om det är i idrott, motion eller i yrkesarbetet. Genom att aktivera rätt muskler i rätt tid sprids belastningen ut till flera muskler och själva rörelsen blir mer effektiv. Något som både ökar möjligheten till prestation och minskar risken för skador.

 

Upphovsmän

Torsten Larsson är privatpraktiserande leg. sjukgymnast med omfattande idrottsmedicinsk utbildning och långvarig erfarenhet av arbete med idrottsskador. Yrkesverksam på Metropolen och Idrottsmedicinska mottagningen i Östersund. Författare till boken ”Stretching med Kvalité”, bildredskapet ”Ländryggbesvär” och övningsbanken ”Bålstabilitetsträning för utförsåkare”. Styrelsemedlem i Svensk Idrottsmedicinsk Förening och Idrottsmedicin Mitt.

 

Bertil Nordström är illustratör med 25 års yrkeserfarenhet. Han har senare specialiserat sig på anatomiska illustrationer som berör idrottsskador, motion och ryggbesvär. Utfört illustrationerna till boken ”Stretching med Kvalité”, bildredskapet ”Ländryggbesvär” och övningsbanken ”Bålstabilitetsträning för utförsåkare”.

Titel

Rörelsekontroll (Bodyinfo)

ANTAL BILDER

133

ÅRSKOSTNAD PER SAMTIDA ANVÄNDARE

250 kr (exkl. moms)

Kategori
Övningsbibliotek