App-Mina Träningsprogram

Mobilus i mobilen

Nu kan din klient/patient få sitt träningsprogram direkt till sin smartphone, surfplatta eller dator. Patienten skriver in den kod som han/hon fått av sin terapeut och får då tillgång till alla sina träningsprogram.

Appen kan laddas hem gratis till telefoner eller surfplattor med operativsystemet Android från Google Play butiken (sök på ”Mina Träningsprogram”).

Mina Träningsprogram till Android-enhet

Det går också att komma åt tjänsten via webbläsaren på övriga enheter, dator/surfplatta/smartphone (PC/Mac/iOS/Android) via adressen my.mobilus.se

Så här gör du för att lägga till Mina Träningsprogram på hemskärmen på iPhone eller iPad

1

Öppna webbläsaren Safari och gå till http://my.mobilus.se/. Tryck på delningsknappen längst ned i Safari-fönstret.

2

Tryck på ikonen Lägg till på hemskärmen.

3

Tryck på knappen Lägg till i det övre högra hörnet.

4

Nu kan du snabbt öppna Mina Träningsprogram genom att trycka på dess ikon.

Uppdatera Mobilus Professional till version 3.2.1

För att aktivera denna funktion behöver du eller din systemadministratör uppdatera Mobilus Professional till den senaste versionen. Klicka här för att se alla uppdateringar.

 

Funktionen måste aktiveras innan den kan användas, Detta görs av någon som är administratör i Mobilus under fliken ”Programinställningar”. Klicka i rutan ”Använd webbtjänst för träningsprogram” och klicka på ”Spara ändringar”.

 

Efter att Mobilus Professional har blivit uppdaterat och funktionen är aktiverad kan du som terapeut enkelt generera en kod till patienten genom att klicka på ikonen med jordgloben och den röda pilen till vänster i fönstret ”Programinformation” på fliken ”Patient”.
Det går även att ladda upp mallar till tjänsten, detta görs på samma sätt men från fliken ”Mallar”.